MenuSluit menu
Vacature
22 sep 2023

Vacatures: nieuwe collega's gezocht!

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's. Ben jij een krak in communicatie en/of educatie? Bekijk snel onze vacatures of deel ze met je netwerk.

Al 20 jaar zet het gepassioneerd en creatief team van RVO-Society zich in voor één groot, gemeenschappelijk doel; jongeren, leerkrachten en burgers inspireren met educatieve en activiteiten rond STEM en techniek.

Wij bieden een afwisselende job in een jonge en bruisende omgeving waarbinnen veel ruimte is voor initiatief en ontwikkeling

Onderstaande deeltijdse functies kunnen gecombineerd worden met een andere deeltijdse vacature binnen onze organisatie, om zo een voltijdse positie te creëren. 

Bekijk de vacatures: 

Als educatief medewerker digitale competenties werk je enerzijds mee aan onze visie rond sleutelcompetentie 4 (digitale competenties); en anderzijds aan boeiende educatieve pakketten voor leerkrachten lager onderwijs en secundair onderwijs. Dit ter ondersteuning van leerkrachten die in hun klas aan de slag willen gaan met computationeel denken. 

We zijn op zoek naar een gedreven projectmedewerker om de outreach- en educatie-activiteiten van het project amai! (artificiëlle intelligentie dichter bij het brede publiek brengen) in goede banen te leiden.

Als Projectmedewerker amai! - Communicatie & Outreach ben jij verantwoordelijk voor het verspreiden van onze missie en activiteiten naar een breder publiek. Dit zowel via content creatie,  beheer van de communicatiekanalen van het project, als begeleiden van activiteiten en events.