MenuSluit menu

STEM in de vrije tijd

vrije tijd

Brightlab zet zich samen met andere STEM-partners in om kinderen  - en vooral meisjes - van jongs af aan te motiveren om aan STEM te doen in hun vrije tijd. Ontdek hieronder met welke partners wij in zee gaan:

 • Edison

  Edison. Dat is de naam van het nieuwe partnerschap dat STEM-activiteiten wil brengen in Vlaams-Brabant. Edison werd opgestart door stad Leuven, KU Leuven, Techniek- en WetenschapsAcademie UCLL en RVO-Society. Intussen stapten ook de steden Diest, Aarschot en Tienen, samen met onderwijsinstellingen, ondernemingen en STEM-academies uit de regio, in Edison.
   

 • Jeugd, Cultuur en Wetenschap vzw

  JCW biedt originele en boeiende themakampen met nét dat tikkeltje extra. Hun activiteiten zijn laagdrempelig en kleinschalig. Een ideale manier om zomerkampen rond techniek en STEM aan te bieden.

  Meer info: Wetenschapskamp: De Magische Trein

 • Skillz

  Binnenkort meer informatie over onze samenwerking met Skillz.

  www.skillz.be

 • Sporty vzw

  Sporty organiseert sportieve en creatieve “kwali-tijd” voor jongeren tussen 3 en 16 jaar. Samen met onze zorgvuldig opgeleide monitoren zorgen wij al 25 jaar voor de veilige en betrouwbare organisatie van kampen, themadagen en wekelijkse sportactiviteiten. Meer dan 10 000 jongeren per jaar beleven een coole tijd en maken nieuwe vrienden .

  Meer info: Racen in de lucht, te water en op de grond

 • Sport en opleiding vzw

  Binnenkort meer informatie over onze samenwerking met Sport en opleiding vzw.

  www.sportenopleiding.be