MenuSluit menu

Group 23Created with Sketch.Word partner

PARTNER

Een grotere wetenschappelijke geletterdheid en een grotere instroom in STEM, technische en wetenschappelijke studierichtingen is de missie van Brightlab. Is dat ook jouw missie?

 
Brightlab is een organisatie die opereert tussen de twee werelden van innovatie en educatie. Dit is een unieke positie. 

 

Dankzij onze link met RVO-Society hebben we meer dan 20 jaar ervaring en kan je op ons rekenen.

 

Aarzel niet en contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken. 

Word partner

Onze partners in de kijker

Johan Daneels Stichting Albertus Magnus

samis

Stichting Albertus Magnus is ontstaan als duurzame steun aan de jeugd in domeinen die niet rechtstreeks door de gangbare onderwijs curricula worden aangeboden.  Verder wil de raad van bestuur hun expertise ter beschikking stellen aan ondernemende jongeren die op zoek zijn naar concrete socio-cultureel geïnspireerde projecten. 

Stéphanie De Smet Coördinator maatschappelijke projecten Cera.

cera

De coöperatie Cera werkt samen met tal van coöperatieve netwerken en organisaties. Innovatie en duurzame ontwikkeling spelen een belangrijke rol in de steun die Cera biedt. En dit gaat verder dan de steun aan de individuele projecten. Daarom werkt Cera op langere termijn structureel samen met een aantal kernpartners, waaronder RVO-Society. Zo zet Cera de middelen beter in, benutten partners en projecten elkaars expertise en bereiken we samen een bredere doelgroep.

Wie meer wil weten over Cera leest er alles over op de partnerpagina.

Michaël Verbeeck STEM-Platform

stem-platform

De wereld staat op een kantelmoment, er zijn vele uitdagingen die duurzaam opgelost moeten worden: gaande van het klimaat, ziektes, nieuwe productieprocessen, transport, energie, samenleving,… voor al die oplossingen is er ook kennis van STEM nodig. Daarom is het zo belangrijk om hiervoor een goede basis te leggen. Als je mee het verschil wil maken voor een betere en duurzame toekomst dan is STEM essentieel. Daarom zijn de projecten van Brightlab zo belangrijk omdat die essentieel zijn om deze missie te realiseren.