MenuSluit menu
jongen
31 mrt 2021

Brightlab en imec lanceren nieuwe MOOC.

De komst van chiptechnologie heeft ons leven drastisch veranderd. Chips zijn vandaag alomtegenwoordig; geen enkel aspect van ons leven en werk kan nog zonder. Daarom lanceren Brightlab en imec de nieuwe MOOC: Inzoomen op chiptechnologie.
 

Chips ... 


•    dragen bij tot een betere gezondheidszorg voor iedereen;
•    helpen om hernieuwbare energie op te wekken;
•    zorgen voor onderwijs op maat van elke persoon;
•    vormen de bouwstenen voor slimme steden;
•    zijn de sleutel tot een innovatieve en duurzame economie – bijvoorbeeld door ons te helpen om onze voedselproductie en -consumptie op een verantwoorde manier te organiseren. 

De mogelijkheden zijn dus eindeloos! 

Helemaal mee in vijf modules

Maar hoe werken chips nu precies? Kunnen ze ons leven en onze maatschappij echt verbeteren? Hoe optimaliseren we wat chips vandaag al kunnen? En hoe maken we ze nog straffer en krachtiger voor nieuwe toepassingen in de toekomst?

De MOOC of online cursus ‘Inzoomen op chips’ (ontwikkeld door Brightlab en imec) neemt je stap voor stap mee in de onvoorstelbaar kleine wereld van nanochips. In vijf modules zoomen we in op chiptechnologie! De MOOC richt zich in de eerste plaats op leerlingen van de derde graad secundair onderwijs, maar is zeker een aanrader voor iedereen die een (brede) interesse in chiptechnologie heeft. 

Honger naar chips?

> Schrijf je in voor de gratis MOOC via chiptechnologie.brightlab.be!